2011. július 24., vasárnap

Schönherr Gyula: Hunyadi Corvin János - Jelenlegi ára: 3 360 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hunyadi Corvin JánosA könyv listaára: 4100 Ft. Leírás:
A Históriaantik Könyvesház tematikus reprintsorozata legújabb kötetének - melynek eredeti kiadása még 1894-ben jelent meg - főszereplője Hunyadi Mátyás házasságon kívül született, de törvényesített fia, Corvin János, aki maga nem tartozik a magyar történelem jelesebb alakjai közé. Édesanyja Edelpeck Borbála boroszlói osztrák polgárlány volt. A családnevében Mátyás címerállatára utaló fiú - aki Beatrix gyermektelensége miatt került a történelem színpadára - fiatalon apja udvarában nevelkedett, s lett még apja életében liptai herceg és hunyadi gróf, nem titkoltan annak érdekében, hogy kövesse majd apját a trónon. A kötet végigtekinti a gyermekéveket, majd azt is, hogyan telt a királyi herceg élete. A könyv részletesen foglalkozik azzal, hogyan lett végül - majdnem polgárháborús helyzet közepette - Magyarország királya Jagelló Ulászló, s a szerző részletesen kitér itt Beatrix szerepére is. A kötetben szó esik arról, hogyan lett Corvin Jánosból horvát bán, majd bosnyák király, s részletesen olvashatunk az utolsó éveiben vezetett törökellenes hadjáratairól, így Jajca várának 1501-es felmentéséről is. A halálával és a Hunyadi-örökség idegen kézre kerülésével záródó, az eredeti illusztrációkat tartalmazó kötetet minden nagyobb általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtár számára érdemes beszerezni. ISBN: 963-9106-81-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 360 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 13:40
. Schönherr Gyula: Hunyadi Corvin János - Jelenlegi ára: 3 360 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése