2011. július 30., szombat

Collins, Max Allan: Gyilkos játék - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gyilkos játékA könyv listaára: 2590 Ft. Leírás:
A népszerű televíziós sorozat alapján készült könyvsorozat legújabb kötetében Los Calinába, Las Vegas egyik elegáns negyedébe hívják Gil Grissomot és embereit, vagyis a Las Vegas-i helyszínelőket. Az új keletű városrészt főleg tehetősebb beköltözők lakják, akik az egész évben tartó jó idő vagy a szerencsejátékok vonzásának engedve nyugalomba vonulásuk után költöznek a sivatagi városba. Közéjül tartozik Mrs. Salfer, akihez minden jel szerint betörtek az éjszaka és meggyilkolták. A tapasztalt törvényszéki szakértő megszokott csapatának másik fele Catherine Willow vezetésével nappali szolgálatban van, és másnap reggel a város sokkal kevésbé előkelő északi részébe tartanak, ahol egy fiatal nőt vertek agyon a lakásában. Ezúttal is a helyszínelőkre vár, hogy elválasszák a valódi nyomokat a csak elterelést szolgáló látszatoktól, és munkájuknak köszönhetően hamarosan kiderül, hogy a szinte két külön világban élt áldozatnak és haláluknak közük van egymáshoz... A sorozat kedvelői kereshetik a fordulatos és tempós bűnügyi regényt. ISBN: 978-963-305-314-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:27
. Collins, Max Allan: Gyilkos játék - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése