2011. november 25., péntek

Rio Lobo - John Wayne Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul  Magyar felirattal
Magyar kiadás
Howard Hawks , a western műfaj egyik legjeleseb képviselője volt, aki fél évszázadon keresztül meghatározta a klasszikus műfaj irányvonalát azóta klasszikus rendezéseivel. A Rio Lobo Hawks karrierjének utolsó filmje, amelyben természetesen a western másik legendás alakja, számos Hawks film főszereplője, John Wayne alakítja a főhőst!
Cord McNally az amerikai polgárháború tisztje nem felejt! Még a háború alatt elraboltak csapatától egy rájuk bízott fontos aranyszállítmányt. Árulás és aljas cselszövés tette lehetővé, hogy a gazemberek megkaparintsák a zsákmányt - és ez a rajtaütés McNally egyik hűséges fiatal tisztjének életébe került!
A háború után McNally felkerekedik, hogy megtalálja és megbüntesse azokat, akik felelősek a tiszt haláláért és az arany elrablásáért. Útja során egy kisváros, Rio Lobo kelti fel az érdeklődését, ahol a helyi seriff nem más, mint egy egykori törvényenkívüli szadista gazember, Hendricks , aki embereivel terrorban tartja a város megfélemlített lakóit.
Lakik a városban egy titokzatos földbirtokos is, Ketcham , aki nem sokkal a háború után bukkant fel itt kegyetlen zsoldosaival, akik sorra arra kényszerítik Rio Lobo tisztességes lakóit, hogy adják el földjeiket Ketcham -nek. McNally úgy dönt, egy darabig a városban marad és alaposan körmére néz a kegyetlen seriffnek és a gátlástalan titokzatos földbirtokosnak…



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 08:28
. Rio Lobo - John Wayne Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése