2011. május 31., kedd

Élet virága selyem kép 70x70 cm mandala - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Élet virága selyem kép 70x70 cm. Levélként postázom keret nélkül. 4. 800 Ft+400 Ft. postaköltség.
Kerettel 7. 500. - Ft. az ára, de csak személyes átvétel lehetséges Kecskeméten, mert nem tudom biztonságosan csomagolni.
Szállítás az utalás megérkezése után 1 héten belül.
Kérem nézze meg a többi termékemet is!
Az Élet virága (vagy Életvirág) a modern elnevezése annak a geometrikus formának, melyben egymást megfelelően fedő- és egyenletesen eloszló körök egy virágszerű mintázatot hoznak létre hatszoros szimmetriával, mint egy hatszögnél. Minden kör középpontja az őt körülvevő 6 másik (megegyező átmérőjű) kör kerületén helyezkedik el.
Az Élet Virága világszerte, sok kultúrában - régen és most is - szent szimbólum. Az univerzum), amit platóni testnek vagy másképpen szabályos testnekmetafóraként foghatjuk fel, mint amelyik az univerzum szellemének és minden életnek az összekapcsolódását ábrázolja. Egyfajta Akashi-kódexnek leképeződésének tekintik, mivel például mindazon építőkövét megtalálhatjuk a szimbólumban (Metatron kocka formájában nevezünk. A szimbólumot olyan (Akashi Records) is tekinthető.
Drunvalo Melchizedek szerint az (Élet virágában található) Élet magja szimbólumot létrehozó lépések sorozata a zsidó-keresztény a teremtés hét napjának feleltethető meg, ami alatt Elohim (az Isten, Istenség megnevezése) létrehozta az életet. Az Élet virágában megtalálható szimbólumok szerkesztése során - többek között - a Vesica Piscis (ősi vallásos szimbólum) és a Borromei kötés (ami a Szentháromságot fejezi ki) is megjelenik.



Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 21:28
. Élet virága selyem kép 70x70 cm mandala - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése